Mot Sollefteå

Hallå

  • Återhämtningsveckan är avklarad. 16:05 timmar med 1:20 intervalltid, två gympass och två vilodagar. Första intervallpasset blev stavgång på Kanis, först 2:10 min med 50 sek aktiv vila utför i 15 min. Sedan 2 x 5 min till och sedan avslutade jag med 40-20 sek (40 sek arbete, 20 sek vila) i 15 min. Totalt 40 min. I lördags körde jag 4 x 10 min skate med coach Rikard Larsson. Blev ett fint pass!
  • Sitter i Luleå just nu och väntar på att bli upplockad av en kronanbil, läger i Sollefteå med militärlandslaget tillsammans med utvecklingslandslaget står på schemat. Har tjuvkikat på programmet och sett att vi har ett intervallpass per dag tis-lör, totalt minst 2.30 h med hög puls. Ska även samla in dryga 20 h för att ro i land denna ”lugnare” period på 70 timmar.
  • Kommer hem söndagkväll och på måndag förmiddag bär det iväg mot Piteå för ytterligare ett läger, denna gång med Piteå Elit. Blir fint med två läger!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.