Tisdag, onsdag

Hej

Tisdag:

FM: 2.30 stakning med 3 st 10 min där vi skulle trycka på lite mer.

EM: 1 h löpning och sedan valfri styrketräning på S.T.a.R här i Bergviken. Jag körde 10 min bålövningar, chins (normala, brett grepp, smalt grepp), dips i ringar, bänkpress, militärpress, 25 armhävningar x 4 med 10 upphopp på plint mellan varje set. Bra pass på dryga 40 minuter.

Onsdag:

FM: En lång, klassisk tröskelintervall (ca 90% av max) på 75 min på Lindbäcksstadion (Vallsberget) var planerat med Elpex 3:or. Vi var ett bra gäng med Johan Westerlund, Erik Axelsson, Karl Edenroth, Martin Bergström, Erik Silvfer och jag. Vi genomförde passet bra, drack var 15:e minut ungefär. Tyvärr lossnade min spets på staven en aning och började rotera. Fick stanna, plocka fram min stormtändare ut vätskebältet som jag har för såna här situationer, dra av trugan, värma limmet, trycka tillbaka trugan, allt på dryga 30 sek. Sedan var det bara att jaga ikapp klungan. Alla genomförde passet bra och det kändes skönt för egen del att ha drygt 2 timmar intervalltid denna vecka klockan 10.20 onsdag förmiddag.

EM: 2 h löp. Startade i Blåsmark på Johans favoritmyr där vi sprang med stavar i en timme. Sedan gick Johan på känsla och pekade ut riktningen mot Bergsviken. Var sisådär med riktningen men fram kom vi.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.