Dödsväggade idag

Hej

Torsdag:

FM: Rullskidor klassiskt med impulser och teknik på löparbana. Har aldrig kört på löparbana förut men det var riktigt givande, eftersom banan är mjuk och inte speciellt slät så går det riktigt tungt att staka, blir finfin styrketräning och det sliter inte alls mycket på löparbanan. Vi körde några impulser på banan + en del teknikövningar, diagonal utan stavar och stakning med frånskjut etc. När träningstiden visade 01.53 var jag fortfarande pigg, kring 01.55 dödsväggade jag förbannat hårt, blodsockret sjönk och humöret blev kolsvart. Fick lite energikaka av Martin så jag skulle orka ta mig hem vilket jag gjorde, passade på att staka lite extra hårt de få minuter som sockret i kakan kickade in och gjorde mig lite piggare.

EM: Rullskidor skate på Vallsberget med 8 st impulser. Detta pass var det Johan W:s tur att vägga. Jag klarade mig dock från att bli riktigt trött och kunde genomföra passet som planerat.

Blev totalt 4 h träning idag. Dagens väggning är dock en varningssignal att kroppen är lite smygsliten. Stämplade in på 10:e lägerdagen i följd nu och avstår nog lägrets sista pass imorgon eftermiddag. På förmiddagen ska vi dock köra ett stenhårt sprintpass. Jag hoppas att kroppen orkar ett pass till innan välbehövlig vila och att jag avslutar lägret med hedern i behåll.

För övrigt så har Oakley äntligen betalat in sig till svenska skidlandslaget vilket innebär att det nu är möjligt att åka med världens fetaste glasögon samtidigt som man bär landslagsdräkt. Helt klart en motivationshöjare! Det firar vi med glasögon-porr:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.