Personbästa med 42 sekunder

Hej!

Efter bristande kommunikation mellan mig och tränarna så anlände jag till starten för löptestet vid Storkanis med Volvon när de allra flesta redan hunnit starta. Körde en extremt snabb uppvärmning på ca. 7 minuter innan det var dags att bestiga berget.

Älvsbyn bjöd på perfekt väder, 10 grader och regn i luften fast utan nederbörd. Kroppen kändes bra hela vägen och när jag närmade mig sista stigningen märkte jag att jag skulle kunna gå under 10 minuter vilket jag gjorde.

Har som sagt aldrig varit riktigt nöjd med mina löpningar uppför Storkanis men idag gick det riktigt bra! Från att ha haft en medelbra tid på 10:35 bland alla skidåkare som sprungit uppför berget så satte jag äntligen en riktigt bra tid, 9:53 vilket placerar mig som 8:e snabbast någonsin bland de officiella tiderna! Bäst någonsin är the real Johan Olsson på sjuka 9:28.

Självklart hade det varit bättre med en riktig uppvärmning och sparring, nu var jag helt själv uppför berget.

Hur som helst, jag är väldigt nöjd och jag tror aldrig att jag kommer få uppleva ett liknande personligt rekord under min karriär. Jag skulle kunna springa snabbare, det vet jag, men det får bli en annan gång.

Nu ska jag vara nöjd över det här ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.