Skate med en Varbergare

Imorse blev det 90 minuter skate A1. ZT hade 2.30 h planerade så han plockade upp mig klockan 09.30. Först åkte vi en bit mot Nybyn innan det blev riktigt kass asfalt och sedan en sväng längs Björkbergsvägen innan vi vände av hemåt. 17km/h i snitthastighet och 131 i medelpuls.

Skönt pass som går in i träningsdagboken som ett i mängden av alla distanspass som ska avverkas på ett år. Kul att kusinerna från Varberg är tillbaka i byn iallafall!

Screenshot_2014-08-21-15-46-33
I ett hopplöst försök att hitta årets inbjudan till Taif Joggen hittade jag denna bild någonstans i de mörka utkanterna av internet. Observera Karl EdenHOLT. Själv var man biffigast i byn.

Nu ska jag käka en mindre portion gröt och sedan bege mig mot Folkhögskolan och skidlinjens samling. De har skolstart idag och inleder med att springa löptestet uppför Storkanis. Testet har jag sprungit flera gånger och är en fin måttstock på hur utvecklingen ser ut. För mig är det personligt rekord som gäller, allt annat vore skamligt. Har inte gjort ett enda löptest som jag varit helt nöjd med sen 1:an på gymnasiet tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.