Säsongspremiär i långa tights

Hej.

1.30 h klassiskt imorse, exakt samma runda (Björkberg) och hastighet som igår och återigen i sällskap med Zacke T i kyligt väder. 12 grader och spöregn innebar att det blev långa tights och jacka, någonting man inte är van vid efter sommaren som varit. Skönt med sällskap under pass som dessa.

Fick reda på att den 34:e upplagan av Taif joggen tyvärr blivit inställd så ingen löptävling för mig i helgen. Istället blir det till att ha viss framförhållning för en gångs skull och börja packa inför flytten till Östersund som sker nästa vecka, troligtvis lördag.

IMG_20140822_111102

Lustigt hur en återhämtningsvecka på endast 10 timmar känns så löjligt lågt, känns som att jag knappt tränar nåt men ändå måste jag hålla igen i helgen för att inte få för mycket träningstid. Glädjande nog så har jag hållit mig på bra humör under större delen av veckan än så länge, någonting som brukar vara extremt ovanligt när jag inte tränar och håller endorfin- och dopaminnivåerna maxade. Ser fram emot nästa vecka då det ska in 25+ timmar på träningskontot.

Nu ska jag iväg på jobbet, blir väl kul att vandra runt och registrera några sopkärl i det här vädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.