Östersund

Hallå

I fredags körde vi de knappa 60 milen ned till Östersund, resan gick bra även om det var lite smådrygt att köra en väldigt nedlastad volvo. Kvällen spenderades med att packa upp prylar och fundera på vad som skulle behöva inhandlas nästkommande dag.

Lördagen började med 2.30 skate, tog ganska precis 15 minuter till rullskidbanan från vår lägenhet. Snurrade där i två timmar innan jag åkte hem. Åkte ett varv runt campingen också, den imponerade i storlek! Eftermiddagen spenderades på olika affärer som Dollarstore och Willys innan det var dags att träna igen. Körde två timmar klassiskt med Niklas Henriksson och Linus Rapp som är här på träningsläger med skidorienteringslandslaget.

Idag har jag stakat runt med skidorienterarna på Frösön som är riktigt fint ställe att åka rullskidor på. Långa backar och fina cykelvägar. Blev en del impulser och lite hårdare körning uppför backarna ibland. Fick en snittpuls på 133 och en fin maxpuls på 181 (91% av max). Mätte väl lite balle med Andreas Holmberg uppför en backe mot tornet.

I eftermiddag blir det skate på banan hade jag väl tänkt. Blir drygt 22 timmar den här veckan då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.