Träningsrace med Team Leaseplan Go

Hej,

Körde ett träningsrace idag som Team Leaseplan Go arrangerade på rullskidbanan. De är på träningsläger i Östersund och jag passade på att få mig en fin genomkörare. Tyvärr gick det rätt så kasst för egen del, åkte runt 18 km i halvsegt tempo utan att riktigt kunna trycka på där det behövdes. Hade inte den rätta inställningen heller, hade svårt att hitta den riktiga taggen som behövs för tävling. Tror att det dåliga resultatet kan grunda sig i de senaste tre dagarnas rätt monotona tränande med enbart distanspass på rullskidor:

Lördag FM: 2:30 EM: 2:00

Söndag FM: 2:30 EM: 1:30

Måndag FM: 2:30 EM: 2:00

Tredje intervallpasset på tre månader som känts dåligt så det är väl ingen katastrof, går det alltid bra så tränar man för lite.

  • Igårkväll var jag inbjuden till ett hemligt pokersällskap bestående av enbart skidskyttar. Som vanligt så tar ju ett pokerspel betydligt längre tid än man tror. Jag hade gissat på ca. två timmar men det blev närmare fyra timmar spelande. Slutade med att jag plockade hem hela prissumman efter bra spelande sista timmen. Detta innebär att jag vunnit de tre senaste pokerspelen jag ställt upp i. Dessutom är jag regerande mästare i Monopol och Finans från tiden i Älvsbyn.
  • I eftermiddag tänkte jag löpa två timmar. Imorgon blir det skidgångsintervaller tillsammans med skiduniversitetsgruppen. På torsdag blir det en vilodag och på fredag en klassisk sprint på rullskidbanan. Det blir fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.