Ny samarbetspartner – High5

Hej!

Är riktigt exalterad att kunna meddela att jag har ingått ett samarbete med High5. Har varit riktigt nöjd med de produkter jag testat hittills.  Det är extremt viktigt att jag kan klara av min tuffa träningsplan och kunna genomföra alla träningspass till 100%, någonting som jag är säker på att sportdryck kan hjälpa mig med. Att gå tom under ett hårt intervallpass är inget vidare.

High5 är ett brittiskt företag och startades av elitidrottare. De har en strikt anti-doping policy vilket är viktigt för mig. High5 genomgår slumpmässiga tester av WADA (World Anti-Doping Agency)  och det har aldrig funnits spår av otillåtna substanser i deras produkter. Under 19 år har High5 försett elitidrottare med produkter och ingen har någonsin testat positivt p.g.a. en High5 produkt. Väldigt viktigt för mig.

high5Från deras hemsida:

High5 is a UK company run by athletes. We have competed in many of the World’s toughest events and have years of racing experience between us. We know from personal experience how important it is to get your nutrition absolutely right and what it takes to make a great sports product. High5 has close links with Universities and leading researcher groups. Combining our practical no-nonsense approach with the latest developments in sports science, means that High5 products are always leading edge and 100% fit for purpose. In short, no matter how hard it gets, our products will ensure that you perform at your very best and enjoy your event more.

At High5 we continually push the boundaries, finding new ways to help you race faster and go further. We have a number of firsts:

  • first in the World to launch 2:1 fructose energy drinks
  • first in the World to research 2:1 performance gains and produce step-by-step nutrition guides
  • first in Europe to launch a 4:1 carbohydrate and protein drink for use during and after sport
  • first company in the World to undertake advanced carbohydrate absorption testing with elite athletes, setting new records in the process
  • first in Europe to use real fruit juice for a lighter more refreshing gel taste and still remain one of the few companies to do so – sports nutrition is about more than just go faster technology, it needs to taste great as wel

 high-5

Skönt att slippa Vitargo, Maxim, Enervit etc. Gillar High5:s inställning ordentligt och ser fram emot ett givande samarbete som kommer hjälpa mig att åka fortare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.