Fin helg i Bakvattnet

Utebliven uppdatering i några dagar, haft fullt upp!

Fredag: Klassiska intervaller på Frösön med universitetet. Fem gånger längs Vallsundsvägen upp till kyrkan, vartannat varv (2 och 4) enbart stakning. Finfint pass även om jag inte precis älskar att enbart staka uppför på rullskidor när det är rejält brant. Tyvärr fick jag en femte (!) stav på mitt samvete denna sommar, råkade åka på H. Emilssons stav på andra intervallen. Efter passet blev det lunchbowling (lunchbuffé och två omgångar bowling för 110:-) med några skidåkare. Efter det så ockuperade M. Jonasson och H. Emilsson mitt Playstation och drog ner min statistik i Battlefield 4. Jaja.

IMG_20140920_195307
Lunchbowling

Lördag: Karl Edenroths farfar äger en stuga i Bakvattnet bara 8 mil från Östersund och i helgen tillbringade Karl och hans flickvän Emma några dagar där. Jag och Jenny tog självklart tillfället i akt att få spendera tid med lite riktiga norrlänningar och bilade dit under lördagsmorgonen. När vi kom fram så åkte löparskorna på direkt och jag och Karl sprang en fin 3-timmars sväng, något som även tjejerna gjorde, dock med sämre vägval än oss. Resten av dagen spenderades med att ta igen tre veckors skidsnack, fiske, grillning, kortspel, kaffedrickande m.m m.m.

Söndag: Sista dagen på återhämtningsveckan och jag har veckans andra vilodag inplanerad. Perfekt timing då det regnar just nu! Skönt att veta att brudarna och KE är ute i regnet medan man ligger här i soffan och smuttar på lite kaffe. Karl stannar här till imorgonkväll då han styr kosan mot Meråker, Norge, där Martin Bergström (även han Piteå Elit) bor. Imorgon hade vi tänkt träna dubbla pass här i Östersund, det blir fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.