Paket från Alpina, Toblach imorgon

Hej hej!

  • Hämtade ut ett baket från Backcountry igår. Pjäxor, skor, buff m.m från Alpina. Skorna såg riktigt vassa ut och jag ser fram emot att använda dem när snön lagt sig, vill inte nöta upp dem då rullskidåkning under hösten sliter rätt rejält på utrustningen p.g.a. mycket regn och grus på vägarna.
  • Jag och KE hade tänkt vara med på universitetets gemensamma intervallpass på Frösön idag. När vi kom fram till samlingsplatsen så var det väldigt folktomt vilket var lite besynnerligt. Jag drog upp min telefon ur vätskebältet och kollade i min inkorg och frågade KE lite försiktigt ”Visst är det vecka 40…?”. Det var det inte. Jaja, vi körde ett fint intervallpass ändå, fyra gånger uppför den ca. 10 min långa backen mot tornet. Lite jobbigt att ta sig ner bara utan skjuts. Dessutom hade jag klätt mig minst sagt optimistiskt, jag hade förutspått att temperaturen skulle stiga kraftigt från 4 grader. Det gjorde den inte. Blåst, 5-6 grader och långa nedförsbackar mellan intervallerna i t-shirt och korta tights. Orutin, juniorjävel, kalla det vad man vill men dumt var det.
  • Imorgonbitti börjar resan mot Toblach, Italien. 10 dagar träning tillsammans med militärlandslage. Vi kommer vara framme sent på kvällen så det blir nästan 12 h resdag men det kommer det vara värt!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.