På plats i Toblach

Hej!
14 timmars resdag igår (8.30 från lägenheten – ankomst ca. 22.30).
 
Flyg från Frösön till Arlanda
Flyg från Arlanda till München
Minibuss från München till Toblach
 
Lyssnade på poddar, läste gratistidningar och lyssnade på Spotify.  En hel del kaffe hann det bli också, svårt att säga nej när flygvärdinnorna frågar, en kaffe sörplar man ju gärna på istället för att sänka ett glas juice på 0.7 sekunder. Lång dag blev det men nu är vi på plats.

Imorse åt jag den bästa frukostbuffén jag någonsin haft. Ostar, lufttorkad skinka, croissanter, nybakt bröd m.m m.m. Lunchen idag blev man inte heller besviken på, de vet hur man kokar pasta här! Det blir inget deff-läger detta.  Har hunnit köra ett pass, 2.20 skate och en kort sväng till gymmet. I eftermiddag blir det klassiska rullskidintervaller uppför serpentinvägar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.