Hemma i Östersund

Hej!

Efter mitt deppiga inlägg tidigare i veckan har det hänt en del. Jag blev helt frisk i torsdags och hann träna en sista gång i Italien innan vi började vår resa hem 05.30 fredagmorgon. Efter drygt 17 timmars resande var jag hemma i lägenheten i Östersund.

Igår lördag körde jag två timmar skate på Frösön innan jag spenderade resten av dagen och kvällen med mina föräldrar som kört ner till Östersund under fredagen med bilen fullpackad med längdskidprylar för vintersäsongen. Det var drygt en månad sen vi sågs sist så det var väldigt kul att få träffa dem igen.

Imorse sprang jag 1.45 h och gymmade 45 minuter med Simon Hallström. I eftermiddag stakade jag i 1.30 h på rullskidbanan. Bra dag!

Efter några dagar med trerätters och allmänt god mat utan tillhörande träning så har man väl lagt på sig ett kilo så nu är det slut på godsaker och socker. Måste ju väga sub 71 kg inför säsongen om det här ska gå vägen!

I övrigt så är det väldigt skönt att vara igång med träningen igen! Måndag till torsdag har skiduniversitetet intensitetsperiod så man lär väl haka på det! Kroppen känns bra och jag känner nästan av lite höghöjdsform efter närmare 10 dagar på högre höjd.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.