2898 kalorier

Hej

Mängdvecka i oktober är väl inte det roligaste jag vet, speciellt inte efter att man blivit bortskämd med livets soligaste och varmaste sommar. Tror faktiskt inte solen har tittat fram eller att asfalten varit torr sedan jag kom hem från Italien för 10 dagar sedan.

Igår morse körde jag 2.30 klassiskt på banan, körde 30 min utan stavar och något varv med mycket mer stakning. Mötte någon skidåkare från Östersunds skidklubb som körde sitt första pass i Sverige efter deras läger på Mallorca. Verkade lagomt motiverande att komma hem till detta!

På kvällen blev det 2 h skate på Frösön. Åkte upp för Vallsundsbacken och tornet. Hann bli rätt mörkt på vägen hem men temperaturen visade på hela 6 grader och det spöregnade inte så det var ju varmt och skönt iallafall.

Deltog på min fjärde pokerkväll igår. Denna gång höll vi till hemma hos mig och Jenny och vi var fyra deltagare runt bordet. Jag som enda längdskidåkare, Simon Hallström, Henrik Fristedt och Victor Olsson. Jag spelade dåligt till en början men vände och vann till slut. Har nu följande placeringar i pokerserien i ÖSD: 1-2-1-1

För vinstpengarna åt jag och Jenny hotellfrukost på Clarion Hotell i centrala Östersund imorse innan vi drog ut på dagens enda pass. 4 h skulle avverkas, 3 h klassiskt + 1 h löp. Vi genomförde passet, jag kände mig pigg hela tiden men drog i mig en High5-gel efter tre timmar för säkerhets skull. Brände 2898 kalorier under passet enligt klockan, troligtvis inte all frukost för det blev en del pannkakor och croissanter, haha.

Vi hade Frösön som utgångspunkt och jag hade parkerat bilen på Coop vilket kändes som en bra idé. Det tyckte däremot inte Qpark och jag fick min första p-bot någonsin, 500 :- åt helvete. Skröt för Jenny att jag gått 500 kr plus på mitt pokerspelande typ 5 min innan jag fick se boten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.