24 h vecka

Hej!

Lördag:

FM: Tog bilen mot närmsta fjäll, Bydalen, vilket ligger ca. 90 km utanför Östersund. Fint, lugnt pass på 3 timmar i fantastiskt fin men blåsig terräng.

Söndag:

FM: 2:30 h löp utrustad med stavar tillsammans med Simon Hallström. Mötte även herr Hörnfeldt i skogen och han hängde på ett tag.

EM: 2:05 klassiskt på eftermiddagen. Innan passet hade jag och Jenny varit en sväng på skidmässan och dessutom varit och veckohandlat. Begav mig ut i mörkret rätt sent med andra ord. Ensam på rullskidbanan och medveten om att jag var tvungen att få ihop drygt två timmar träning för att uppnå veckans träningsmål, 24 timmar. Var på väg mot en riktig väggning redan efter en timme så drog i mig en High5 Energy Gel – Caffeine. Jag är sponsrad av High5 men jag är ärlig  när jag säger att denna produkt hjälpt mig oerhört mycket flera gånger när timmarna ska in men kroppen är trött. Fick en riktig kick av sockret och koffeinet och hade riktigt bra tryck i kroppen den resterande timmen. Ovärderligt att kunna fortsätta passet istället för att vända hem och få ett misslyckat pass.

Rekommenderar verkligen denna produkt, 20 st för ca. 200:- är ett klipp. Köper man gels av andra märken i sportaffären får man betala minst 30:- st.

Avslutade mängdveckan med 24 timmar träning. Ganska häftigt att tänka att man tränat ett helt dygn denna vecka.

IMG_20141020_141933

Måndag:

FM: Intervaller, klassiskt på rullskidbanan. Krigade mig igenom ett jobbigt men givande pass ensam. Körde 8 + 8 + 4 + 4 + 4 + 2 +1 + 30 sek + 30 sek + 30 sek + 30 sek med 2.30 min vila på 8:orna och 4:orna, 1 min vila på de kortare.

EM: Löpning till gymmet, sedan:

10 min bål

3 set bänkpress

3 set frontböj

3 set chins

3 set marklyft

3 set stående rodd

3 set enbensböj

3 set biceps (!)

100 armhävningar

100 ryggups

Bra men jobbigt pass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.