Veckosammanfattning v 43

Hej!

Veckans sista träningsdag bjöd på torr asfalt, 10 grader, strålande sol och stormvarning. Imorse blev det två timmar skate med 15 impulser. På eftermiddagen behövde jag bara en timme träning för att nå veckans mål. Dock ville jag inte köra ett pass på en timme utan tanke bakom. Körde därför 15 min AI, sedan 30 min AII stakning och sedan 15 min AI igen. Ett fint pass på de klassiska rullskidorna på banan.

Avslutar veckan med lite drygt 20 timmar träning bestående av tre AIII+ pass, två maxstyrkepass, ett AII pass och en hel del lugn distansträning.

Veckan som kommer blir något av en återhämtningsvecka. Ska försöka vara med på universitetets tre intervallpass men däremellan ska jag hålla ned timmarna ordentligt! Siktar på lite drygt 12 timmar träning för att avsluta denna period på 75 timmar. Fint det!

För övrigt läste jag nyss ett glädjande besked, SVT:s Vinterstudion ska även sända skidskytte i år! Skönt att slippa TV4:s katastrofsändningar. Kanske kan man få tillbaka intresset för skidskytte igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.