Bra formbesked

Hoj!

Skateintervaller på banan idag med universitet och många åkare slöt upp för att plågas lite tillsammans. Tre intervaller på ca. 15 min skulle köras. Alla intervaller startades på stadion, ner i velodromen (lägsta punkten på banan), upp till Björnberget (högsta punkten), sedan runt den relativt platta 3 km slingan och sedan ner på stadion igen.

1:a intervallen var vi tvungna att endast köra 3:ans växel från velodromen upp till Björnberget. Det är inga problem även om man gärna hade växlat ner på 2:ans växel där det är som brantast. Efter att vi sväng ner från Björnberget fick vi endast åka på 4:ans växel resten av intervallen. Det var lite knepigare då det är en del mindre uppförsbackar som man gärna bombar 3:an uppför. Intervallen tog 15:31, snittpuls på 169 (85%) och en maxpuls på 183 (92%).

2:a intervallen var det valfri växel upp till Björnberget innan vi var tvungna att slänga stavarna och köra resterande 10 min endast benskate. Jag kände mig riktigt pigg på benskaten och drog inte på mig någon mjölksyra. Intervallen tog 16:35, snittpuls på 174 (88%) och en maxpuls på 186 (94%).

3:e och sista intervallen var det valfria växlar som gällde. Lite seg i början efter benskaten men även denna blev en riktigt fin intervall på 15:10. Snittpuls 173 (87%) och maxpuls på 185 (93%).

Sammanfattningsvis ett givande pass med lagom belastning. Det var ju en del storfräsare och stars med som man garanterat hade blivit avhängd förra hösten. Jag kände mig riktigt pigg under alla intervaller, någonting som jag inte hade förväntat mig då det var ca. 20 h sedan jag vilade sist.

10612606_940868279261131_3134760240846554047_n
Strids foto från sista intervallen. klungan blåser om några brudar i följande ordning: Karlsson, Thoresson, Söderhielm, snygg-vb

Nu vilar jag i eftermiddag och även imorgon.

Förövrigt känner jag att den sociala kompetens jag byggt upp under mina 22 år på denna planet sakta försvinner. Det blir väl så när den enda man i princip träffar på dagarna är ens flickvän. Det är dags att säsongen börjar snart så jag får bryta mitt mönster av äta, träna, äta, vila, film, träna, äta, film, sova.

Hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.