Vilar på så hårt det går

Hej hej.

 • Vilodag i ett soligt Östersund. Klockan är 18:00 just nu, solen har gått ned och temperaturen visar 13.9 °C! Skönt, hellre sol än snöslask. Dock så hoppas jag vakna någon morgon den närmsta tiden till synen av en halvmeter nysnö så den oftast långdragna övergången från rullskidor till skidor försvinner.
 • Spenderat en del av dagen med att skypa gamla bekanta, bl.a. en högljudd tysk bosatt i Anchorage och en småtjock (enligt egen utsago) sprinter bosatt i Umeå. Annars har jag sett film, pluggat lite, spelat tv-spel med Johan Häggström och lagat mat. Oförskämt okomplicerat och ohållbart liv just nu.
 • Har ändrat designen för er som läser via smartphone istället för dator. Nu dyker senaste inlägget upp direkt utan att man behöver klicka sig vidare eller bli förvirrad. Har märkt själv att när man läser bloggar så vill man ha det senaste materialet direkt. Dock så rekommenderar jag att man besöker min hemsida via dator för att få den bästa och snyggaste upplevelsen!
 • 13 dagar kvar till sista lägret med militärlandslaget för i år. En vecka i Bruksvallarna står på schemat, 10-16 november. Blir en perfekt uppladdning inför premiärtävlingarna 21-23 november som kommer gå av stapeln på nämnda ort.
 • För övrigt så har Jenny har kommit på den briljanta idén att vi ska vara hundvakt då och då som extraknäck. Imorgon kommer jag spendera några timmar tillsammans med en boxertik mellan mina träningspass. Hennes husse lämnar av henne hos oss imorgon. Tror det kan vara ett perfekt jobb då jag ändå inte gör någonting vettigt mellan förmiddagspasset och eftermiddagspasset nu för tiden, bara kul att vara mindre ensam och ha en vovve hemma medan Jenny jobbar.
 • Imorgon ryktas det om ett hårt träningspass. Så här lyder det senaste e-mailet från tränarna på universitetet: ”Rullskidor Klassiskt, Tornet. 09:30 Start Statoil Mjälle 7×3 min A3+ med avslutande skölj.” Låter smärtsamt.
IMG_20141028_172927
Nyhetsmorgon, kaffe och ingenting planerat 24 timmar framåt
IMG_20141028_175407
Nya pannlampor för ca 130:- styck. Ljuset verkar helt ok! Ska bli spännande att testa.

2 reaktioner till “Vilar på så hårt det går

 1. So many questions I have for you, Earthscorcher:
  -When are you going to get enough frost on the ground so you can go across the bridge to Frösön for some classic skiing on those grassy meadows on top of the hill?
  -Are you spending enough time in the ski club’s sauna above the ski stadium?
  -Where is Barkargatan 24?
  -Do you ever go swimming at the Östersunds Camping swimming pool?
  -Is there still a bar in the middle of town called ”Bunker’n”, down in a basement somewhere near the town center, where they serve beer in 105mm shell casings. …Wait! Don’t answer that last question! If you’ve been to ”Bunker’n”, I don’t want to know about it. You’re in training!

  Gilla

  1. – I don’t know, hopefully tomorrow!

   – I haven’t had a chance to visit the sauna yet. I haven’t really had a sauna experience since Italy.

   – Barkargatan 24 is still in Älvsbyn in the finest neighborhood!

   – I have not. They emptied them all the week before we moved here…….

   – I don’t know but I’ll will find out in the spring!!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.