Flugvikt

Hej

Har väl bränt av några bra pass denna vecka trots återhämtningsvecka.

I onsdags körde vi 7 x 3 min som planerat uppför backen mot tornet. Inledde med en 9 min tröskel innan helvetes-intervallerna skulle köras. De var uppdelade på två block, 4 x 3 min och 3 x 3 min med 1.30 min vila mellan varje intervall. Första blocket rullade vi nedför i vilan för att inte hinna upp till toppen för tidigt och på andra blocket åkte vi sakta uppför i vilan för att avsluta på toppen.

Jag hade riktigt blandade resultat på intervallerna. Första tröskelintervallen hade jag riktig kungform och hade gärna fortsatt i 85-90% tempo. Tyvärr visste man att man skulle bli tvungen att kliva in i den röda zonen efter första intervallen i mystempo. Av de totalt sju mördarintervallerna gick tre av dem riktigt bra, två stycken helt okej och den sista på varje block var ett helvete då jag blev satans stum, alltså riktigt förlamad-stum.

Annars har jag hunnit med ett gympass och två distanspass sedan. Imorgon vilar jag igen! Fjantigt, men men.

Förövrigt har väl deffen gått bra. Tycker inte jag gjort nämnvärda förändringar i min kost, mindre socker och mindre kolhydrater kanske. Efter dagens löppass visade dock vågen på rekordlåga 68.8 kg. Även om det är mäktigt med en vägkarta av ådror på låren på morgonkvisten får det nog stanna här. Måste ju kunna trampa ner skidorna foe helvide.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.