Skön helg

Hej!

Fin snöstorm igår på morgonen som övergick till snöblandat regn. Så pass kasst träningsväder att min flickvän började gråta. Därför var det rätt skönt att ligga inne framför tv:n medan andra kämpade på i den piskande vinden.

Rastlös som tusan var jag under denna vilodag. Var tvungen att komma ut ur stugan så vi drog ner på stan där vi tog en fika på ett café. Riktigt sofistikerat på min ära. Och dyrt.

På kvällen fick man bli lite starstrucked då vi hade en norrbottnisk JSM-medaljör över på middag, Lisa Vinsa. Maten hade jag själv slängt ihop för en gångs skull. Den blev okej.

Imorse avslutade jag denna blyga träningsvecka med ett två timmar långt skatepass som jag hade tänkt tillbringa på rullskidbanan. Tyvärr visade det sig vara en omöjlig uppgift då ett lager snöslask täckte banan. Sökte mig neråt vattnet där jag fann en cykelväg som var tämligen snöfri. Klämde in 10 impulser under passet. Allmänt seg i kroppen, troligtvis p.g.a. den låga träningsmängden.

Har sett ”Requiem for a dream (2000)” igår. Tror aldrig jag sett en film så berört så mycket. Mår fortfarande dåligt efter jag sett den.

Känner en viss stress över att jag måste se alla filmer på min ”watchlist” så fort som möjligt. Det är rätt dåligt egentligen då jag har en hel livstid att avnjuta film under. Dessutom är det livskvalité att upptäcka nya filmer man aldrig sett tidigare!

Befinner mig i en period just nu då jag inte kan lämna en film bakom mig direkt om jag inte förstår den helt och hållet. Efter att jag sett ”Donnie Darko (2001)” var jag tvungen att sitta på olika forum och dessutom ladda hem en kortare bok för att fördjupa mig ännu mer innan jag kunde gå vidare i mitt liv. Känns inte riktigt normalt. Kanske ett tecken på att man borde börja plugga eller göra nåt vettigt förutom att träna.

Såg ”Memento (2000)” i fredags. Den berörde mig också väldigt mycket. Måste dock se om den då jag inte känner att jag hängde med hela tiden, scenerna i filmen kommer inte i kronologisk ordning.

Betygen på IMDb (international movie database) ska man ta med en nypa salt. En film jag sett fram emot länge är Christopher Nolan’s ”Interstellar”. Den film som är högst rankad någonsin på IMDb ligger på 9.3 i betyg (The Shawshank: Redemption). Denna film har hiskeliga 9.5 (!) och är därmed den bäst rankade filmen någonsin på världens största filmsida. Den har premiär i Sverige redan nästa helg! Jag vet var jag kommer sitta den 7:e november.

 

 

Trodde att mitt inlägg jag skrivit försvann. Kastade sönder min nya datormus. Nice. Delar av inlägget gick att rädda iallafall.

Kommande vecka blir det en hel del intervaller hade jag tänkt!

Hörs!

En tanke på “Skön helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.