Kämpa på

Hoj!

Jag bör väl klottra ihop ett inlägg idag även om jag är trött och less. Klart jag gör uppoffringar för mina kära läsare.

Igår fick man verkligen vakna upp till den nya träningsveckan när skate AIII+ på rullskidbanan skulle genomföras. Efter en tröskelintervall på drygt 5 minuter skulle två st 10 min block 90 x 30 köras. Jag kände mig rätt kass på första intervallen, troligtvis p.g.a. att man kom direkt från en lugn återhämtningsvecka där man skämt bort kroppen och kanske gett den lite falsk trygghet att galenskaperna man sysslar med är över. Blev dock piggare och piggare under 90 x 30 (90 sek arbete, 30 vila)  intervallerna. Menige Hörnfeldt och menige Brännmark försvarade försvarsmaktens och framförallt hemvärnets färger med bravur under syrafesten. Avslutade passet med fyra stycken 45 sek där både mjölksyra och tårar sprutade.

Efter lunch fick Odenslingan 210 återigen celebert besök, denna gång i form av en gammal OS- och VM-guldmedaljör samt Vasaloppssegrare. Mäktigt!

På eftermiddagen var jag ute och körde klassiskt på rullskidbanan. Full med inspiration efter samtalet med Sven-Åke.  Mörkret hade slagit till när jag tog mig ut och därför var elljuset på banan verkligen uppskattat.

Hann även med ett parti poker hemma hos skidskytten Daniel Gustavsson. Slutade tvåa efter riktigt kasst spel av mig första timmen.

Imorse snöade det ymnigt så det fick bli löpning med stavar i två timmar.

Ikväll blev det ett besök i gymmet där maxstyrka genomfördes. Dåligt fokus och ingen vidare tagg. Genomförde passet iallafall men det går inte precis till historien som ett kanonpass.

Imorgon ska skiduniversitetet tydligen köra längdskidor vid Landön, 6 mil utanför Östersund. Jag har däremot intervaller inplanerat och misstänker att det kan bli lite svårt att köra AIII  där. Blir väl skidgång för mig då snön som fallit idag lär ligga kvar imorgon bitti.

Söndagkväll har vi samling i Bruksvallarna. Tydligen snöar det på rätt bra där just nu och spåren förväntas öppna på måndag. Hoppas på fina spår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.