Roddmaskin och styrka

Hej!

Livet som handikappad är rätt tråkigt. Foten har blivit dubbelt så stor och en aning blå sedan igår men jag kan stödja hyfsat på den. Gångstilen är inte vacker men jag tar mig fram i lägenheten i sakta mak.

Blev less på att stappla omkring hemma så tog mig till gymmet efter lunch. Provade på att cykla först men tyvärr gjorde det för ont att trycka ner pedalen med högra foten.

Satte mig i roddmaskinen och det funkade rätt så bra. Rodde i 40 min, 120 i medelpuls. Körde sedan 50 min maxstyrka. Blev av uppenbarliga skäl bara överkropp, bl.a. 10 min bål, sedan bänkpress, militärpress, smalbänk, chins, dips. Beach 2015!

Imorgon ska jag försöka tvinga ned foten i pjäxor och kanske hitta någon snöfri raksträcka där jag kan staka fram och tillbaka.

Mycket % hud i följande bilder:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.