Bruksvallarna

Hej

Vi har det väl rätt bra här i Bruksvallarna, har fått ihop drygt 7 timmar skidåkning på två dagar + ett kort besök i det minimala gymmet som finns på hotellet.

Idag har de förlängt konstsnöslingan, skulle gissa på att den är ca. 4 km nu jämfört med gårdagens 2.5 km. Hela skidsverige trängs på spåret och skidgymnasierna/längdlagen/klubbarna har blivit tilldelade träningstider för att sprida ut åkarna. Bra initiativ!

Min fot är rätt kass, svullen och blå/lila. Det funkar helt okej att åka uppför och plattförs men kan inte trampa och lägga tyngd på den utför. Lite problematiskt med mycket folk, lite isigt och bara en fot att styra med.

Körde intervaller med Hörnfeldt i eftermiddag, 3 x 7.30 min tröskel. Snittade 175 (88%) och maxade 185 (93%) på alla tre. Kändes helt okej med undantag för utförsbackarna. Lite stel i fotleden så fotledsvinkeln sitter inte där den ska just nu. Skönt att jag kunde genomföra ett kortare intervallpass med tanke på att jag inte kunde gå för fem dagar sedan.

Fick känningar i vaden idag också. Det är troligtvis en följd av att jag är rätt obalanserad i min åkning.

Vilar troligtvis på eftermiddagen imorgon.

Träningstävling på torsdag med Östersunds universitet och militärlandslaget om kroppen känner för det.

IMG_20141109_220334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.