En vecka kvar till tävlingspremiär

Hallå

Onsdag: Ont i foten och riktigt öm i vaderna. Antar att jag uppfann någon ny diagonalteknik under måndagen och tisdagen då jag inte kunde använda foten ordentligt. Fick träffa landslagets sjukgymnast som masserade igång vaderna och även tog en titt på foten. Den såg bra ut förutom svullnaden, ingenting som glappade eller liknande. Vilade hela denna dag.

Torsdag: De andra körde ett race där Norum visade vem som var captain för militärlaget. Jag körde två timmar skate. Mellan passen fick Julia ge mina vader en omgång, hon läser en massagekurs så det passade ju ypperligt. På eftermiddagen blev det 1.30 klassiskt.

Fredag: Medan de flesta i laget hade vilodag genomförde jag ett klassiskt intervallpass. Nollgradigt, sladdriga spår. Hade inte tagit tag i fästvallan och det straffade sig. Genomförde passet enbart med hjälp av syreupptaget och triceps. Körde 10 min + 6 min + 4 min + 10 min. På kvällen körde jag 1.40 skate.

Imorgon ska vi i militärlaget köra klassiska intervaller, ryktas om A3+! Man lär ju lägga ny fästvalla om man ska kunna hänga på kapten Norum.

Passerade 500 timmar träning ikväll förresten!

Planen är att få ihop 20 timmar denna vecka.

Kort och tråkigt inlägg men jag är trött och hungrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.