En dag kvar till premiären

Hoj!

Efter ett distanspass på rullskidor skate igår morse och en del packning och förberedelser så kom BSK-bussen och plockade upp mig och Jenny på campingen. Skatepasset var för övrigt ingen succé, var inte så skoj att åka i motvind och sandade vägar men det fungerade väl.

Ingen åkare från Jennys klubb Luleå Gjutarens IF är på plats så därför har hon hyrt in sig i vår stuga. Vi har gott om plats med 10 bäddar, tre åkare och tre ledare. Vi bor ovanför stadion, ca 1 km från spåren.

Igår kväll spelade vi Alfapet och Niklas Niska tog till slut hem segern efter snillrika ord som ”våtmus” och ”sprithes”.

Förmiddagen här i Bruksvallarna har bestått av skidtestning och en del åkning med inslag av högre fart. Mötte de flesta norrbottniska herrar som är på plats så det var skoj, då och då saknar jag riktiga norrlänningar i Östersund.

Spåret är lite drygt 4 km långt, vi kommer åka två varv på den slingan och sedan avslutade med ett varv på sprintbanan för att få ihop 10 km. Spåret är väldigt sockrigt och löst med is längst ner. Sladdrigt och härkigt, hoppas att det blir något bättre inför morgondagen så man kan åka avslappnat!

IMG_20141120_125110
Stadion

Justja, la ett skambud på ett par Oakley Radarlock XL för ett tag sedan. Ingen annan la något bud och helt plötsligt var jag ett par brillor rikare och inte allt för många hundralappar fattigare. Sjukt nöjd! Dock var jag lite av ett as då Jacob Engström har exakt likadana. Han tog det ganska bra idag när vi träffades och jag hade brillorna på huvudet. Kanske grät han på insidan medan han åkte iväg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.