Åker hem till Älvsbyn

Hej!

Körde sprinten idag, det gick inte bra! Oerhört lösa spår och jag grävde ner mig snarare än att åka framåt. Fäster ingen större vikt vid det utan jag glädjer mig fortfarande över gårdagens lopp.

Hade tidigare tänkt åka i Idre nästa helg där det bjuds på 10 km klassiskt och en fristilssprint. Nu känner jag däremot att jag skulle behöva timmar på snö, någonting som är en bristvara i Östersund just nu.  Dessutom har jag ingen service i Idre som hjälp med vallning etc. Jag är nog den enda norrbottning som hade varit på plats där så lite problematiskt hade det blivit.

Jag och Jenny kör därför hem till Älvsbyn imorgon eftermiddag efter att hon jobbat. Har inte varit hemma på tre månader så det ska bli skoj att återse byn igen. Kommer nog hinna bli less på Kanis under de två veckor som jag kommer stanna i norr inför första Sverige-cupen i Piteå, 6-7 december.

Ryktas om fina spårförhållanden hemma just nu, planerar att mejsla ihop en mängdvecka med start på tisdag. Hoppas att man kan samla ihop lite timmar med några norrbottningar!

IMG_20141122_183313
Lördagens start
IMG_20141122_163139
Legendariskt ögonblick samtidigt som Anders Blomquist sågar min öppning!
IMG_20141123_133613
Bryggde kaffe åt Pajalas stolthet Niklas Niska igår. Kaffet fick 3/5 bastuaggregat i betyg. Värderar den bedriften nästan lika högt som skateloppet.

2 reaktioner till “Åker hem till Älvsbyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.