Hemma i Älvsbyn

Hej!

Gårdagen spenderades mestadels i en bil. Vi startade resan just efter 14.00 då Jenny slutat jobba och sedan begav vi oss österut, det rådde halka och snökaos i landet och tydligen skulle förhållandena längs E4:an vara bättre än inlandsvägen. Förutom ett stopp i Umeå för middag hos Jennys syster Pernilla körde vi på oavbrutet och ändå var vi inte hemma innan kl. 23. Spöregn och en del snö gjorde att det stundtals gick riktigt långsamt.

IMG_20141125_202845

När vi rullade över Norrabybron in mot Älvsbyn så började Promoes ”Mammas gata” spela från min 500 låtar playlist. Ödet eller slumpen? Hur som helst kändes det mäktigt! Körde en sväng förbi det nya ICA, min gamla lägenhet och sedan hem mot Barkargatan. Skönt att komma hem efter tre månader!

Idag har Karl Edenroth kommit hit från Piteå för att samla timmar tillsammans med mig längs spåret på Kanis. Jag var riktigt imponerad över de fina förhållanden som livets berg bjöd på! Uppskattningsvis drygt 3 km med lagom kupering. Mellan de båda passen åt vi lunchbuffé på Älvsbyns egna Thairestaurang. Enligt tradition så åt vi alldeles för mycket, mådde illa och behövde egentligen inte äta något mellanmål innan nästa pass.

Pass 1: 2.30 klassiskt, 123 i medelpuls och 1836 brända kalorier

Pass 2: 2.00 skate, 127 i medelpuls och 1523 brända kalorier

Imorgon ska jag köra klassiska intervaller med en av Varbergs skidkusiner bosatta i byn, Zacke Toresson. Blir tröskelintervaller, ca 90% av max och typ 5 x 8 min. Blir skoj!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.