Lillehammer till helgen

Hej! Slänger in ett inlägg så här på kvällskvisten.

Den nya veckan inleddes med 2 timmar klassiskt imorse tillsammans med Lukas och kusinerna från Varberg. Under passets sista 30 min blev jag rätt seg men tog mig igenom passet iallafall. På eftermiddagen vilade jag och försökte ta tag i några frågetecken gällande helgens tävlingar i Norge medan tysken körde ytterligare ett distanspass.

Lukas hade tänkt tävla i kontinentalcupen i helgen, tyvärr blev den inställd p.g.a. snöbristen som råder i mellaneuropa just nu. Istället verkar det bli La Sgambeda i Italien nu på fredag där 35 km skate masstart väntar.

Efter att jag lämnat Lukas på flygplatsen imorgon så stannar jag kvar i Luleå. På onsdag kör jag ett tidigt pass på Ormberget, troligtvis ett kortare pass på 1.30 h innehållandes lite fartlek. På eftermiddagen kommer jag vara på plats i Umeå där jag och en av helgens raketer, Erik Silfver, fortsätter till Östersund där vi övernattar i min lägenhet innan färden går vidare mot Lillehammer på torsdagmorgon.

Fredag väntar 15 km skate, lördag en klassisk sprint som jag står över och på söndag 30 km klassiskt masstart.

wpid-img_20141208_133321.jpg
Fint i förmiddags på Kanis!

Nu ska jag packa klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.