30 km klassiskt imorgon

Hej!

Igår eftermiddag efter loppet var vi svenskar ute och åkte sprintbanan några varv. Hjälpte även Jesper ”Jassenys” Nyström att testa ut lite skidor inför dagens sprint. Blev väl 45 min åkning totalt för min del.

Idag har ca. hälften av de svenska herrarna åkt dagens sprint med varierande resultat. Själv var jag ute och gled på skidorna i nästan en timme efter en lång sovmorgon och en sen frukost.

I eftermiddag har vi testat ut klassiska skidor inför morgondagens prövning, 30 km klassiskt masstart. 208 herrar anmälda till loppet! Kan bli stimmigt under de två första varven, sen lär väl de flesta bli för trötta för att hetsa runt som ungtuppar och istället försöka fokusera på att överleva den stenhårda banan. Gäller att inte bryta allt för många stavar i början.

Hoppas på åtminstone helt okej skidor imorgon och fungerande drickalangning, det är det enda jag behöver för att kunna åka fort imorgon känns det som.

Liveresultat

Startlista

Sondag
Morgondagens banan som ska avverkas sex gånger!

Har tyvärr för dåligt internet för att kunna ladda upp bilder, det får bli en bildbomb när jag är hemma i Östersund imorgon (om man inte är ute och firar livets lopp eller gått och hängt sig av skam).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.