Norrbotten imorgon

  • Sprang till skidstadion igår på eftermiddagen, åkte några varv och sprang sedan hem. Totalt 2 timmar.
  • På eftermiddagen var jag inte så taggad på att cykla eller springa, som tur är bor man ju granne med några skidåkare och jag kunde lifta till skidspåren med K-J Westberg. Blev 1.45 klassiskt i stundtals halvhårt tempo.
  • Imorse åkte jag återigen till ÖSK med K-J, åkte klassiskt i 1.30.
  • Ikväll var det tävling som gällde, Daniel Karlssons minne hette loppet som var 9.9 km långt (3.3 x 3), skate masstart. Tävlingen arrangeras till minne av ÖSK senioren Daniel Karlsson som tragiskt avled i februari 2012. Seniorer och juniorer startade samtidigt. Jag fick en bra start och låg tvåa de första två varven, blev rätt styv ut på tredje och fick släppa klungan. Tappade en del fart när jag åkte själv men fick trycka på sista kilometern då Hörnfeldt som såg mindre stum ut närmade sig. Slutade 5:a i ett riktigt starkt startfält, fem åkare som var topp 20 i Piteå. Inget kanonlopp men ingen katastrof heller, betydligt bättre än Lillehammer iallafall. Topp 5: 1:a C Quicklund, 2:a J Burman, 3:a A Karlsson, 4:a K-J Westberg, 5:a Viktor Brännmark
  • Sitter och kollar på bussresor upp till norr. Blir nog tidig uppstigning imorgon, bussen går 07:15 från busstationen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.