Älvsbyn och Liniment

En hel del resande sista tiden! Hemma i Älvsbyn återigen efter en 10 h lång resdag i fredags via länstrafikens bussar längs inlandsvägen. Som tur var så var bussarna utrustade med eluttag och min dator var fullproppad med filmer så resan blev riktigt uthärdlig.

Har hunnit med en familjemiddag med 11 personer, trevligt! Har även bowlat där sista serien var livets bästa, lunchbowlingen i Östersund har gett resultat. En del träning har det även hunnit bli på Kanis, igår var hela elljusspåret preparerat, skönt för psyket att slippa snurra på en kort konstsnöslinga! Tror att de flesta skidåkare just nu vet vad jag snackar om. Imorse gjorde jag en kort men tung insats då jag hjälpte min syster och min svåger med att flytta in i deras nya lägenhet. Idag har jag även hunnits glädjas åt att en italienare och en ryss var före bästa norrman i dagens WC-sprint!

Till veckan hoppas jag på att det blir en hel del timmar på snö som trillar in. Ska väl bli riktigt kallt dessutom närmare helgen så man måste väl slänga in intervallpassen tidigare under veckan om man ska hålla uppe % i träningsdagboken (haters gonna hate). Är det någon kvar i Älvsbyn förövrigt som man kan träna med? Zacke? Julius?

På tal om annat, jag sitter på ett lager med Linnex produkter. Är det någon som är intresserad av att köpa marknadens bästa liniment, Linnex Stick eller deras nya hudvårdsprodukt, Linnex Face & Body så kan ni kontakta mig så ska vi nog komma överens om något. Kanske en sista julklapp till någon?

linnex2linnex

Nej, nu ska jag göra något vettigt. Ny vecka imorgon, ska steppa upp bloggandet då!

2 reaktioner till “Älvsbyn och Liniment

  1. I’m glad to hear there’s still bowling in Östersund. I’ve bowled there a few times myself, though it’s been about 20 years since the last time I was there.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.