4 timmar

Hej!

Passar på att blogga nu så att gårdagens skamfulla inlägg hamnar långt ned i blogghistoriken. Denna nya vecka inleddes med 2.30 klassiskt imorse tillsammans med skidskyttarna Hallström (standard) och Victor Olsson. Olsson pluggar Sportstech och är en jäkel på att använda universitetets 3D-skrivare, möjligheterna med en sådan är ju oändliga och han tillverkar bl.a. egna komponenter till skidskyttegevär. Med en bra 3D-skrivare kan man ut Oakley-glasögon (sjävla ramen då), skjutvapen, skidbindningar etc. Riktigt intressant samtalsämne och tiden rullade på fort.

Nu på eftermiddagen hade jag bl.a. sällskap av två sprintfantomer, Anton Karlsson och Mathias Jonasson. Snurrade runt på spåren kring stadion i 1.30 h. Finns inte så mycket andra alternativ då resten av spåren, bl.a. Spikbodarna, har tinat bort (!). Testade två par nya skateskidor som är något mjukare än de jag redan har. Nackdelen med att deffa ned sig några kilon är att man inte riktigt orkar trycka ned sina gamla skidor.  I Alaska blev jag framröstad som den manlige längdskidåkaren på laget med snyggast bak. Tror jag skulle ha svårt att försvara den titeln nu med mina fågelben och bortdeffade ända.

Imorgon har jag en fullspäckad dag. Två pass ska avverkas, först ett skatepass med universitetet där det blir inslag av impulser. På eftermiddagen hade jag tänkt springa och gymma. Där i mellan ska jag förbereda skidor, packa och tvätta inför min semester i Baltikum. Imorgon kväll tänkte jag även gå på en informationsträff på Skatteverket för nya företagare där man får information om skatter, avgifter, bokföring, f-skatt m.m (mer om det en annan gång).

På onsdag morgon rullar jag i en minibuss från Östersund mot Stockholm tillsammans med några andra nationella åkare och ledare. Där tar vi färjan över till Riga i Lettland och sedan vidare mot Madona där jag kommer tävla lördag och söndag. Har fått höra att jag inte ska ha allt för höga förhoppningar på standarden i Lettland och Estland när det kommer till mat och boende. Jaja, det blir nog fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.