Mot Baltikum!

Slänger väl in ett inlägg så här på kvällskvisten medan tvättmaskinerna och torktumlarna i tvättstugan går på högvarv.

Även idag har jag gjort mig förtjänt av titeln praktiserande längdskidåkare. Två timmar skate imorse med ett block impulser i mitten av passet. Universitetstränaren Uusitalo hade snickrat ihop fyra olika impulser som vi körde i två omgångar, totalt åtta stycken alltså. Innan några impulser plockade Uusi några deltagare åt sidan och gav dem hemliga uppdrag som att t.ex. tjuvstarta eller blockera de andra deltagarna. Jag fick bl.a. i uppdrag att störa, blockera och helst bryta stavarna av Modin så mycket som möjligt under den längsta körningen på andra blocket. Jag fegade väl ur där, 175 cm mot 200 cm kändes som dåliga odds. K-J Westberg överraskade alla genom att hålla båda stavarna intakta under de två första impulserna! Under den tredje impulsen var det dags för stillastående stakstart och då var det kört för högerstaven.

I eftermiddag har jag löpt och kört styrka. Blev några max-set och en del explosiva övningar. Totalt 30 min löpning och en timme gym (40 min i träningsdagboken).

Mellan passen har jag vallat 10 par skidor med Start HF80. Kul.

Nu ikväll har jag varit på företagarträff, tvättat och packat. Rullar tidigt imorgon och blir borta fram till nästa torsdag. Förhoppningsvis kan jag kränga iväg några blogginlägg genom den baltiska cyberrymden.

10965404_10204910618859571_928501436_nFörresten, om någon vet hur jag hamnade på vintersportscentrums affischer bredvid Per Elofsson får ni gärna berätta det! Har aldrig haft något samarbete med dem och det hela känns ju rätt konstigt. Lite smickrande dock att hamna på samma affisch som Per! Originalbilden är från JSM i Boden 2011 och är tagen av Peter Lundbäck. Han har inte heller någon aning hur hans bild hamnat där:

Kopia av DSC_0374 (2)
Originalbilden. Kvartsfinal på JSM. Jag rycker i andra backen och stumnar ordentligt på toppen. Går i mål som 4:a.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.