700 timmar

Hej! Senaste dagarnas träning:

Tisdag FM: 2.30 skate med Zacke Toresson. Det snöade rikligt under passet så snitthastigheten blev inte den snabbaste. Ett fint pass och riktigt trevligt att träffa den alltid så trevlige Varbergaren.

EM: 1.30 klassiskt. Försökte hålla något högre fart och puls än förmiddagens pass. Mötte återigen Zacke som var ute och körde skate utan stavar.

Pappa är ledig i tre dagar, igår passade vi på att åka de fem milen in till Piteå för att hälsa på farmor efter att jag tränat på förmiddagen.

Onsdag FM: 2.30 klassiskt med Zacke och Martin Norberg. Vi åkte längs en kraftledning som startar vid ängarna på Kanis. Under kraftledningen går det en skoterled. Förhållandena var suveräna, ganska fin skare och strålande sol, inte ett enda moln på himlen. Fem minuter in i passet passerade jag även 700 timmar träning sedan vecka 17 i april. Mer om det imorgon. Sista halvtimmen fick jag åka en del benskate för att kunna titta på liveresultatet från JSM där Jenny åkte 10 km skiathlon. Hon slutade på en finfin 13:e plats så det var glädjande!

EM: 1.30 skate längs skoterledarna uppe i Nyforsskogarna just ovanför vårt kvarter. Fortfarande världscupklass på spåren!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.