Livets glada dagar

Hallå!

Har haft fullt upp denna vecka, Östersund och Jämtland har visat sig från sin bästa sida. Sedan senast har jag…

… varit på SM-festen i Östersund i måndags. Riktigt trevlig tillställning med drygt 100 st skidåkare och skidskyttar som samlades på studentkrogen Oscars.

… deltagit i pokerspecialen med 11 deltagare där jag slutade 3:a efter sju timmars spelande. Vi hade tillgång till SSU Östersunds källarlokal, riktigt trevlig kväll.

… Kört ett kombinerat intervallpass och distanspass på tre timmar.

… Spenderat den mesta tiden tillsammans med skidskyttar.

… Haft sönder min telefon. Tyvärr så har jag de allra flesta bilder från den gångna veckan på den. Ny telefon är på väg.

I fredags kring lunch så lastade jag, Simon Hallström, Daniel Gustavsson och Tobias Arwidsson en minibuss full med utrustning och begav oss mot Storulvån. Vi hittade en lämplig parkeringsficka där vi parkerade och tog sedan sikte mot en närbelägen topp. Vi turade en del under eftermiddagen och var tillbaka vid bussen kring 20.00. Vi gjorde upp en eld, grillade korv, drack en öl och hade det allmänt trevligt. Simon hade med ett litet tvåmannatält där vi klämde ihop oss. Alla var tvungna att ligga på sidan, annars hade vi inte rymts.

När vi vaknade upp under lördagsmorgonen så var det iskallt i tältet och ännu kallare utanför, uppskattningsvis mellan 8 och 10 minusgrader. Vi kokade kaffe och åt frukost innan vi tog sikte mot bergen. Dagen blev sedan helt sjukt grym, värsta natten i mitt liv följt av en av de bästa dagarna i mitt liv! Inte ett moln på himlen och nästan helt vindstilla. Vi hittade en nedfart med fina snöförhållanden där vi gjorde tre åk. Vi hade med oss sillburkar, lax och tunnbröd upp på fjället och käkade lunch nedanför berget där vi åkte.

Efter en hel dag ute på fjället åkte vi tillbaka till Östersund, möra i benen och rejält röda i ansiktet.

Fick tag i några bilder:

Idag har jag städat, sprungit en sväng med Simon och nu ska jag hämta upp Jenny på busstationen!

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.