vecka 17

Hej!

Ett kort inlägg:

  • Körde sista skidpasset på Östersunds skidstadion i torsdags. Ett intervallpass i jävliga förhållanden, ingen skräll att man var helt ensam på stadion kanske. Mer barr, grus och kottar än snö men vill man så går det.
  • Håller på att flytta ut ur vår stuga på campingen. Har hittat en ny lägenhet som ligger betydligt närmare stadion, tyvärr innebär det att jag inte längre kommer ha kvar livets grannar, Halli och K-J.
  • Städa ur lägenheten imorgon, gå på en informationsträff för militärlaget och sedan skiduniversitetsbankett på kvällen. Ska väl hinna träna också. Blir inte många minuter i stillhet.
  • Laguttagningen till landslagen blev officiella i veckan. Som vanligt fick man inga samtal. Eller nej förrestem, Wolfgang Pichler ringde och erbjöd mig en plats i ett skidskyttelag fram till OS i Pyengchang 2018. Han gav mig 50% chans att delta där om jag tackade ja. Ett otippat samtal, minst sagt.
  • Åker upp till Norrbotten på tisdag. Tester och avtal med nya klubben ska avverkas i Piteå. 4-10 maj har vi läger i Saxnäs där 30 timmar träning är inplanerat.
  • Sammanfattar årets första träningsvecka: två intervallpass, två styrkepass och totalt 14.45 timmar. Fint!
  • Simon skrev förövrigt ett läsvärt blogginlägg idag! Några av bilderna i detta inlägg kommer från hans blogg.

5 reaktioner till “vecka 17

  1. Han hade inte kollat med mig först som var med på din första skidskytteträning tror inte jag skulle tyckt det var en bra idé ;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.