Samlar timmar i Saxnäs

Hej hej!

Känns som att man nyss kom hit till Saxnäs men nu har vi faktiskt bara ett träningspass kvar. Dagarna smälter ihop när man endast äter, tränar och sover. Träningsdagboken har fått sig 26 timmar och 35 minuter hittills, blir 3 timmar till imorgon. En bra vecka!

  • Jag och Jojje körde löpintervaller igår eftermiddag, 20 min + 10 min. Vi passade på att mäta formen inför Starloppet i Piteå på torsdag, ett terränglopp på 13 km. Jag var stark, Jojje var stark. Utgången på torsdag är därför fortfarande oviss.
  • Vi åkte till Stekenjokk i torsdags. Strålande sol, hyfsad skare och blå himmel! 20 minuter senare hade vi dimma och ganska kass snö. Det förhållandet höll i sig under resterande 2.40 h.
  • Idag har vi haft strålande sol under båda passen. Tyvärr inga minusgrader under natten. Gött med lite solbränna, mindre gött med 5 timmar skidor i djup snöslask.
  • Hotellet fortsätter att leverera grymma måltider med lokala råvaror. Vi har det trevligt på dagarna även om jag börjar bli lite less på KE som alltid är speedad när jag är som tröttast.

Följande bilder är tagna av fotografen Magnus Ström under vår tur i Stekenjokk:

201500156

201500155  201500154

201500143

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.