2015-05-12

Hej! Slänger in ett inlägg så här på kvällskvisten!

  • Imorse hade jag ett intressant möte med en lokal småhustillverkare. Förhoppningsvis leder det till någonting bra för båda parter, den som lever får se.
  • Efter mötet brände jag av 2 timmar klassiskt broarna runt med 10 st längre impulser. Bröt första stavspetsen för i år borta vid folkhögskolan så fick gena rakt genom byn hem till mamma och pappa för att byta ut den. Fortsatte sista halvtimmen upp mot Kanis för att plocka den tredje och sista bron på rundan.
  • Ikväll har jag sprungit till gymmet på folkhögskolan där jag körde ett gympass. Tyckte benen kändes väldigt pigga på ditvägen, när jag kom fram visade GPS:en 3.0 km på 13.5 min, alltså 4.30 tempo och 140 (70% av maxpuls) i snitt. Körde ett vanligt gympass där jag lyfte det jag brukar. Sprang sedan hem, dock något lugnare.
  • Annars håller jag på och planerar för nästa vecka, jag ska ned till Stockholm måndag-torsdag för att träffa några nya samarbetspartners. Ska även hålla i ett träningsläger för ett innebandylag, fyra träningspass måndag-torsdag + en teorilektion. Ska bli riktigt kul!
  • Imorgon blir det bara ett pass, 90 minuter löpning med några fartökningar + 5 minuter i tävlingsfart. Race på torsdag!

Mäktig bild från Saxnäs tagen av Magnus Ström:

201500150
Jag och Karl
201500150staende
#black #74kg #odeff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.