Stockholm

Hej!

Flög ned till Stockholm igår vid lunch. Händelserika dagar här nere. Träffar nya samarbetspartners samt håller i några fysträningar för AIKs innebandylag, pojkar födda 00-01. Igår hade jag första träningspasset med innebandygrabbarna. Det var kul att plåga dem. Ikväll väntar ytterligare ett, har höga förväntningar på det! Det blir bl.a. intervaller längs en hinderbana, cirkelstyrka, spänst och lite man mot man-övningar.

Under min vistelse här nere har jag fått förmånen att gymma på Wasa club, ett gym mitt i Stockholm City. Wasa club erbjuder Squash, Gym, Seniorträning, Cirkelträning, Personlig Träning, Kondition, Styrka, Ungdomsträning, Power Plate, Kinesis, Massage, Kiropraktik. Jag har fått ta del av medlemskapet ”white” vilket innebär att man får låna skåp, handduk och träningskläder varje gång man tränar. Dessutom ingår massage, personlig träning och en privatlektion i squash. Jag kommer få en personlig tränare på torsdag kl 15, hoppas på några riktigt utmanande övningar!

wasaIgår körde jag 5 km löpning i 6 min/km-tempo på löpbandet innan jag gick ned till de fria vikterna på nedervåningen. Där fanns allt jag behövde och jag körde ett styrkepass innehållandes:

3 set – 4 x 90 kg, bänkpress

3 set – 4 x med 20 kg i bältet, chins

3 set – 4 x 55 kg, militärpress

3 set – 12 st enbensböj i smithmaskin

3 set – 15 x 50 kg, tricepsdrag

3 set – max, ryggups

10 min bål (10 olika övningar, 60 sek av varje, ingen vila)

100 st armhävningar (4 x 25, med händerna på medicinboll/kettlebells)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.