Fyra dagar i Stockholm

Hej!

Igår kl 22.30 landade jag på Kallax i Luleå där Jenny hämtade upp mig! Har spenderat fyra väldigt händelserika dagar i huvudstaden. Givande dagar med få lugna minuter, har aldrig fått så mycket gjort som under dessa dagar!

Under kvällarna har jag hållit i fyra träningar inklusive en teori för AIK Innebandys grabbar födda -00. Riktigt kul att få träna med motiverade ungdomar. Fick även chansen att göra bort mig på innebandyplanen med klubba och boll. Blev väl bortdribblad ca. 10 av 10 gånger.

Tre av fyra träningspass höll vi till i Ursvik som ligger i Sundbyberg, Stockholm. Där bjöds det på kuperade elljusspår, ett ”extrem spår” på 15 km som jag aldrig tog mig chansen att löpa igenom, hinderbanor, utomhusgym, konstgräsplan osv. Perfekta förutsättningar för att pussla ihop jobbiga men roliga träningspass.

Sjö & Berg

Har skrivit avtal med en del nya samarbetspartners vilket innebar att en av mina pojkdrömmar nu gått i uppfyllelse; att kunna leva på min idrott och fokusera fullt ut på att bli så snabb som möjligt i skidspåret. Min viktigaste partner, Sjö & Berg, arbetar med grafisk produktion och består idag av Anders Sjölund och Mattias Öhrberg som tillsammans har en mycket lång erfarenhet av formgivning och originalproduktion, främst inom finansiell kommunikation men även inom reklamproduktion.
Mer om alla samarbetspartners senare, kommer bara sammanfatta resan i detta inlägg.

Jag och Anders på Sjö & Berg

Under Armour

Hade ett givande möte med Under Armour under onsdagen. Alla som tränat med mig genom åren vet att jag föredrar Under Armour före alla andra tillverkare av träningskläder. Det känns sjukt grymt att få vara ambassadör för ett varumärke jag haft som favoritmärke i flera år!

UA

Svea

Av en slump så trillade jag och P-A in i Sveas butik inne på Mood. Två av mina favorit t-shirts är tillverkade av Svea och jag gillar deras plagg skarpt! Fick med mig lite schyssta kläder och hoppas på ett givande samarbete för båda parter framöver. Mer om det senare.

Jag och Patricia inne på Sveas butik. Jag bär en grym hoodie som jag haft på mig konstant sedan dess!
Jag och Patricia inne på Sveas butik. Jag bär en grym hoodie som jag haft på mig konstant sedan dess!

Har säkert glömt tusen saker i detta inlägg men är trött efter resan, det blir många blogginlägg framöver! Imorgon ska jag springa Ferruform-milen (10 km) som är en kortare version av Luleå Stadsmara.

4 reaktioner till “Fyra dagar i Stockholm

  1. Tack för 4 grymma dagar! Du har nu 25 tonårskillar som kommer prioritera Vinterstudion framför SSL-matcher i vinter. Kör hårt imorgon!

    Gilla

  2. Härligt Vicke bra jobbat! Förstår att du har haft härliga, roliga och intensiva dagar med P-A och grabbarna. Lycka till på tävlingen. Kram faster.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.