Under Armour + 4 h träningsdag

Nu är jag tillbaka på banan efter en skön vilodag. Idag har jag kört en riktig standarddag, 2 timmar rullskidor klassiskt på förmiddagen, 2 timmar skate på eftermiddagen. Körde 8 st impulser/fartlekar på båda passen.

Jag kom iväg lite senare på första passet då jag väntade på paket av Schenker. Riktigt kul att få öppna det då det innehöll riktigt, riktigt schyssta träningsplagg från Under Armour.

Mina bästa träningsplagg genom åren är tillverkade av dem. Har ett par tights som säkert är tvättade 100 gånger men som fortfarande har samma färg och passform. Under Armour tillhör framtidens träningsplagg, de leder utvecklingen då det kommer till tekniska lösningar och snygg design. Fick bl.a. med en jacka med deras patenterade ” Coldgear Infrared” som är ett mjukt, värmeledande lager på insidan av plagget som absorberar och behåller kroppsvärmen utan extra vikt eller tjocklek. Riktigt sjukt, ska bli intressant att testa.

 wpid-img_20150602_191852.jpg

wpid-img_20150602_191917.jpg
Coldgear Infrared

Under första passet träffade jag bl.a. på Anton Karlsson och senare Petter Engdahl. Petter är trots sin ringa ålder (född 1994) en av få som tränar riktigt mycket i Skidsverige och garanterat den som tränar mest av 90-talisterna. Ryktas om 900 timmar i år utan styrka inräknat. Mäktigt! Hoppas att jag hinner en sväng till Vålådalen i sommar så man kan samla lite timmar.

 Under eftermiddagspasset var tanken att jag skulle hänga på herrarna från skidskyttelandslaget som bor i Östersund. De samlades i Badhusparken nere vid Storsjön och skulle senare upp mot skidstadion. Jag hängde på i ca. 3 minuter (helt seriöst) innan deras A2-körningar började och då släppte jag direkt. Istället tog jag rygg på Tobias (St)Arwidsson och Gabriel Stegmayr som jag senare mötte på rullskidbanan.

Stars på den nyasfalterade banan.
Stars på den nyasfalterade banan.

Ikväll kl. 20 ska jag över till Daniel Gustavsson på födelsedagsfika, han fyllde 23 år i lördags och på något sätt hamnade jag på hans släktkalas då. Nu är det alltså dags igen. Ryktas dessutom att Bettan Högberg, skidskytt och deltagare i ”Hela kändis-Sverige bakar”, är den som står för fikat. Förväntningarna är maxade och magen är hungrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.