Hemmalägret rullar väl på

Igår lastade vi fem timmar träning. Dagen inleddes med tre timmar på myren. Det var ett fint pass med ett riktigt fåordigt gäng. Ingen sa ett ord på tre timmar, helt seriöst. Jag och Karl höll låda längst bak i klungan. Disciplinerade DSA:are, helt klart.

wpid-img_20150611_211432.jpg
Norrbottningar som trivs i skogen.
wpid-img_20150611_211455.jpg
Det var de sommarbenen.

På eftermiddagen körde vi ett ganska hårt stakpass på två timmar med en del AII-körningar (snabb distansfart) uppför de långa stigningarna som man kan finna på Frösön. Det brände i triceps, det ska erkännas.

Imorse hade vi 3 x 20 minuter. Karl Edenroth råkade stå längst fram när första intervallen startade och fick ofrivilligt dra de första 7 minuterna. Sedan kände jag att han behövde avlösning, han såg lite skakis ut när han drog två VM-åkare. Resten av passet gick helt okej, vi slog mina gamla tider med några sekunder på de två sista intervallerna.

wpid-img_20150611_212610.jpg
Klungan med Teodor i spets.

 … Och i eftermiddag har vi återigen tränat (!). Två timmar löpning, hamnade i en liten tätklunga med Hörnfeldt och u-landslagstränaren Långberg. Smygväggade med 20 minuter kvar, börjar kännas att det var 40 träningstimmar sedan man hade en vilodag.

Här kommer lite bilder på Karl:

Karl tränar upp sin balans. Välbehövligt!
Karl tränar upp sin balans. Välbehövligt!
Karl är glad.
Karl är glad.
Karl är taggad på att träna.
Karl är taggad på att träna.
Karl gästbloggar på min hemsida. Inlägget publicerades aldrig då det ej klarade sig genom censurkontrollen.
Karl gästbloggar på min hemsida. Inlägget publicerades aldrig då det ej klarade sig genom censurkontrollen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.