Vilodag, sommarpjäxor från Alpina

Hej!

Vilodag idag. Jag hade tänkte göra bort massvis med småfix men som vanligt så blir jag helt apatisk under vilodagarna. Jag tror inte att jag är ensam med detta problem. Idag har jag inte gjort mycket vettigt förutom att handla mat för resten av veckan. Sett en del film har jag gjort. Vet inte hur normalt det är men just nu sitter jag och längtar till träningspasset imorgon då jag återigen får åka på Östersunds rullskidbana och den nya slingan.

wpid-img_20150713_223422.jpgHar suttit i mina shorts från Under Armour hela dagen.

Förresten så bokade jag och Jenny en resa till Mallorca i oktober (10-22). Tanken var att vi bara skulle vara där en vecka men just de datum som vi nu flyger var det nästan löjligt billigt, all inclusive hotell, tur och retur från Östersund för 4700 kr/ person. 11 st träningsdagar kommer det bli och jag tänker dela upp dem i två block  på 5 dagar/st med en vilodag i mitten. På plats under de dagarna kommer även Team Skididrott vara.

Jenny flyger för övrigt ned hit till Östersund på torsdag eftermiddag och blir här i en vecka innan vi åker upp till Norrbotten, hon ska jobba och jag har begravning + läger i Björkliden med Piteå så småningom. Det blir nog sista resan upp till norr för min del innan december för sedan börjar de riktiga lägermånaderna.

Alpina ESK 2.0 Summer samt Alpina ECL 2.0 Summer

Lars-Åke Blom på Backcountry är nog den bästa man kan ha att göra med i skidsverige, alltid lika trevlig och gör ingen skillnad på världsmästare eller juniorer. Jag fick nya sommarpjäxor från Alpina för några veckor sedan och har hunnit testa dem ordentligt. Tidigare sommarmodeller har inte varit något vidare men om dessa skor har jag bara gott att säga! Superstabila, svala och lätta. Skönt att slippa nöta på vinterskorna. Rekommenderas!

wpid-img_20150713_223220.jpg

wpid-img_20150713_223252.jpgwpid-img_20150713_223317.jpg

För övrigt så har Under Armour börjat ta fram riktigt läckra löparskor. Tidigare modeller har inte vänt sig till riktiga hardcore-löpare men deras senaste skor är någonting helt annat. Själva skon görs i en klädfabrik och innehåller inga sömmar (Speedform), ny teknologi i sulan (Charged Cushioning) samt ventilerande material (Armourvent). Inte mina skor på följande bilder men jag önskar de vore det!

Under Armour Speedform Apollo, tävlingsskor.
Under Armour Speedform Apollo, tävlingsskor.
Under Armour Speedform XC, en trailsko.
Under Armour Speedform XC, en trailsko.

lander_speedform_sec_tech_100114

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.