Återhämtningsvecka

Hej!

Min lugna träningsvecka rullar på i ett makligt tempo. Försöker njuta av ”ledigheten” som man bjuds på. Mycket Netflix blir det.

  • I tisdags fick jag äntligen rulla ut på rullskidbanan igen. Lycklig stund. Två timmar flög iväg väldigt fort. På eftermiddagen gymmade jag samtidigt som skidskyttelandslaget. Roligt gäng de där grabbarna.
Pichlers pågar var väl imponerade av råstyrkan som återfinns i Norrbotten
Pichlers pågar var väl imponerade av råstyrkan som återfinns i Norrbotten och framförallt Älvsbyn.
En nöjd Forsberg som bara behövde köra ett A2-pass idag!
En nöjd Forsberg som bara behövde köra ett A2-pass idag!
  • Igår körde jag ett intervallpass med Daniel Gustavsson på den nya slingan på rullskidbanan. Jag syndade och åkte med marwe-skidor (i Östersund är det Marwe 6:or som gäller), någonting jag gjort för en sista gång. Hädanefter blir det Elpex och framförallt aluminium-stommar. Nåväl, Danne var stark, jag fick slita. 4 x 10 minuter körde vi. Den nya slingan är fin iallafall! Enligt Oskar Kardin är det 64 höjdmeter från botten av slingan till toppen av Björnberget, inte illa.
  • På eftermiddagen körde jag ett distanspass med halva Team Skididrott, återigen Danne G samt Bettan H. Rullade runt på rullskidbanan i 90 minuter. Fan vad jag älskar den. Vill aldrig köra ett pass utanför rullskidbanan igen.
Försöker att inte falla ned i den oändliga nedåtspiralen av stekt kyckling till varje måltid. Det är svårt.
Försöker att inte falla ned i den oändliga nedåtspiralen av stekt kyckling till varje måltid. Det är svårt med tanke på det överkomliga priset, den höga proteinhalten samt den enkla kokkonsten som krävs (skär kycklingen, full värme, salta, peppra, gå iväg och gör någonting annat medans).
  • Riktigt sugen på en ny hjälm för rullskidåkning. Som vanligt måste jag göra en grundlig undersökning av marknaden, läsa recensioner och omdömen, väga faktorer som vikt och ventilation. Nu har jag dock hittat den ultimata hjälmen, Specialized S-Works Prevail. Sjukt snygg. Lustigt nog hade min danska lagkamrat i Alaska, Lasse, samma modell under alla rullskidpass hösten 2012 utan att jag la märke till det. Nu är det dags för mig att införskaffa en iallafall. Tyvärr är tillhör den väl en av de absolut dyraste hjälmarna på marknaden (som inte är en tempohjälm) men om man räknar alla timmar man tillbringar med den varje sommar så blir det inte så dyr timpeng.

Nu gäller det bara att välja färg…

321273_0 foto-17619424814_f8516a93e7Nja, det blir nog minst två hjälmar.

Nu ska jag hämta Jenny på flygplatsen!!! Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.