”sprint” i fredags, Älvsbyn nu

Hej!

Sprint i fredags på Östersunds gokartbana. Ett imponerande startfält med mången duktiga sprinters som S. Persson, A. Lindblad, G. Nordström, E. Silfver, A. Karlsson, K-J Westberg, O. Svensson. Sex stycken herrar som tagit wc-poäng (topp 30) i sprint + kungen från rullskid-SM K-J Westberg, Oskar ”laxxxmacka” Kardin och jag då (som inte ens kvalar vidare i Sverige cuper). De fyra bästa herrarna från prologen fick åka i första heat, de fem sämre fick åka i det andra heatet. För att kvala uppåt var man tvungen att ha bättre tid än de andra åkarna i första heatet. Vi körde följande:

Prolog

Heat 1

Heat 2

Heat 3

Epilog

Platt bana, mycket kurvor och lätt regn. Jag gjorde en riktigt dålig prolog och epilog men hade några ljusare stunder också, höjdpunkten var när jag körde ifrån en legendariskt less K-J Westberg på upploppet.

Fredag eftermiddag, ett lugnt klassiskt pass på banan. Mötte min "klubbis" Lisa Vinsa.
Fredag eftermiddag, ett lugnt klassiskt pass på banan. Mötte min ”klubbis” Lisa Vinsa.

I lördags sprang jag två timmar i Östersund tillsammans med Jenny innan jag satte mig i bilen och körde den 60 mil långa sträckan upp till Älvsbyn, Norrbotten. Bilen ska servas, besiktigas och säljas.

Idag sprang jag återigen två timmar, denna gång med familjens vorsteh Nilas som sällskap. Startade hemma hos mamma och pappa, sedan Hundberget, Rackberget, Hundberget + ett varv på Åsens elljusspår.

wpid-img_20150920_161206.jpgwpid-img_20150920_161251.jpgwpid-img_20150920_161514.jpg

Tidigt imorgon bitti får jag skjuts in till Kallax Airport utanför Luleå där jag kommer flyga ned till Arlanda. Där möter jag upp resten av militärgänget som ska vidare mot Toblach i norra Italien.

Nu ska jag på Kraft & Hälsa och gymma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.