Reser hemåt imorgon

Hej!

Fick vakna upp utan känningar i halsen denna dag. Avstod ändå från dagens träning enligt avrådan från coach Sven-Erik då det blir en ganska lång resdag imorgon. Jaja, tre dagar utan träning drabbar väl ingen fattig.

Sammanfattar ändå ett bra läger här nere, fick samla ihop 27 timmar innan tisdagens avbräck. Återigen så verkar inte jag och italiensk höghöjdsluft samarbeta särskilt bra efter en si så där 6-8 dagar. Största sorgen är väl att jag missade gårdagens intervallpass uppför slalombacken som ligger ca. 30 min från hotellet.

Ska även bli skönt att slippa alla misstänksamma blickar man får när man umgås med en grupp längdskidåkare och själv står över några träningspass.

Veckans…

… Bästa intervallpass: Skateracet i söndags. Brukar inte hävda mig lika bra på rullskidor som på längd. Ett av mina bättre rullskidlopp.

… Högsta höjd: Pfannhorn, 2663 m.ö.h.

… Sjukaste: Att en hel grupp på 16 st längdåkare/skidskyttar kan ställa upp på ett löppass som riskerar bli fyra timmar långt är nånting man sällan får uppleva! Vanligtvis känns det som att vi är de idrottare med flest löprelaterade problem, typ löparknä, höft, benhinnor (skyldig) osv. Kul!

… Kallaste: onsdagens 3-timmarspass som avslutades i kraftig vind, 2 grader och snöfall.

… Bästa efterrätt: Gårdagens nutellafyllda crêpes med hemgjord glass:

wpid-img_20150930_184620.jpg

Här har man spenderat en del tid under tisdag och onsdag.
Här har man spenderat en del tid under tisdag och onsdag.
Italiensk pistageglass.
Gick en sväng på stan idag, åt en italiensk pistageglass. Imponerande storlek på portionen och än mer imponerande smak!

Imorgon blir det en tidig morgon, vi kommer flyga från München till Arlanda kring lunch. Själv fortsätter jag upp till Luleå, ska göra klart med en ny samarbetspartner på fredag hemma i Älvsbyn, spännande!

Kommer resa ned till Östersund under helgen där jag kommer spendera en vecka innan jag och Jenny flyger till Mallorca, det längtar jag till!

En bild från de första 10 sekunderna på första intervallen i torsdags. David "Frillen" Frisk har redan en lucka på ca. 50 meter.
En bild från de första 10 sekunderna på första intervallen i torsdags. David ”Frillen” Frisk har redan en lucka på ca. 50 meter och syns inte på bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.