Vinterstaden

Tja!

Ska försöka att blogga åtminstone varannan dag.

  • Vilade i måndags vilket jag gissar att stora delar av skidsverige också gjorde. Tisdag och onsdag har jag tränat dubbla pass. Igår eftermiddag körde jag ett rent stakpass med 10 impulser. Råkade bli upprörd på min klubbkamrat Lisa Vinsa, trodde hon var någon okänd som åkte alldeles för nära inpå mina skidor alldeles för länge. Blir lätt så efter för mycket kaffe och Rammstein i hörlurarna. Förlåt!
  • Har nästan spenderat lika mycket tid tillsammans med K-J Westberg som med min sambo Jenny de senaste dagarna. Vi har lyckats träna vid samma tider och samma träningsform. Dessutom äter vi ju lunch på samma restaurang, Jämtländska Matsalen. Ikväll var vi båda två på NVC:s gym. Jag kände mig pigg och ökade i en del övningar. Ju längre passet höll på ju fler folk anlände till gymmet. Både jag och K-J är ju allmänt folkskygga så vi blev mer och mer inträngda i ett av hörnen. Det slutade med att K-J tog en medicinboll och gick in i en städskrubb och körde sina avslutande bålövningar. Hade hoppats på att slippa se honom i Östersund i helgen men tyvärr fick han ingen plats till helgens världscuptävlingar i Slovenien där det bjuds på dubbla skatesprintar.
  • Gubbarna som är ansvariga för spårprepareringen i Östersund har varit riktigt flitiga efter de senaste dagarnas snöfall, nu finns det riktigt långa och fina slingor att åka på som utgår från skidstadion!
  • Verkar bli tävlingsfritt för egen del fram till SM som börjar om prick två veckor. Tänkte leva på gamla meriter ett tag (söndagens lopp). Jenny ska iväg på junior-cup i Åsarna i helgen.
wp-1452687534084
En väggad och en oväggad på väg till lunch.
Tja
Tja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.