En bra dag

Tja,

Två ganska lindriga träningspass idag! 1.30 klassiskt med 10 impulser/fartlekar på förmiddagen. Hade fått tips av Oskar Kardin att det vintertid finns möjligheter att åka från tennishallen upp mot Körfältet och vidare mot ÖSK. Jag gick promenaden från Björkbackavägen på 1:45 minuter och fann ett spår som var helt klart åkbart. Smidigt! Kände mig rapp under impulserna. Mötte skidskytten Victor Olsson och åkte en halvtimme med honom.

Mellan dagens träningspass åts det lunch på Jämtländska Matsalen innan vi gasade mot Jula där jag köpte mig en AUX-kabel, ville inte riskera att gymma i total tystnad som i måndags.

På eftermiddagen avverkades 45 min löpning + gym. En ”juniordag” träningsmässigt men det är väl dags att sluta vara sliten snart?

Klev på här
Klev på här
Dagens runda. Bor ca. 200 meter från den gröna nålen. Den lilla avstickaren längst ned går mot Körfältet och det var där nästa bild togs.
Dagens runda. Bor ca. 200 meter från den gröna nålen. Den lilla avstickaren längst ned går mot Körfältet och det var där nästa bild togs.
Solen värmde nästan idag!
Solen värmde nästan idag!
Drygt 60 höjdmeter från tennishallen upp till högsta punkten på rullskidbanan.
Drygt 60 höjdmeter från tennishallen upp till högsta punkten på rullskidbanan.
Samma äng som bilden från förmiddagen. Sjukt att det fortfarande är ganska ljust efter kl. 16.
Samma äng som bilden från förmiddagen. Sjukt att det fortfarande är ganska ljust efter kl. 16.
Fick leverans från Craft med nya skidhandskar.
Fick leverans från Craft med nya skidhandskar.

Även om prognosen inte ser särskilt lovande ut för Kanisspelen så kommer jag och Jenny ändå att åka upp imorgon, skönt att gör bort resdagen med god marginal till första SM-tävlingen. Imorse var det -37 hemma i byn och på tisdag lovas det plusgrader (enligt SMHI). Där i mellan ska Kanisspelen hållas och köldgränsen är -15 grader.

Grävde fram den här bilden ur arkivet. NCAA-finalen i Vermont 2013. När bilden togs låg jag och Lasse 1:a och 2:a. Jag slutade 3:a, Lasse 8:a och med Lukas på en 9:e plats blev vi bästa herrlag i USA! Vi hade kämpat hela säsongen med att få alla tre herrar topp 10 och missat med några sekunder vid flera tillfällen. I finalen lyckades vi trots att det var tre gånger så många lag med.
Grävde fram den här bilden ur arkivet. NCAA-finalen i Vermont 2013. När bilden togs låg jag och Lasse 1:a och 2:a. Jag slutade 3:a, Lasse 8:a och med Lukas på en 9:e plats blev vi bästa herrlag i USA! Vi hade kämpat hela säsongen med att få alla tre herrar topp 10 och missat med några sekunder vid flera tillfällen. I finalen lyckades vi trots att det var tre gånger så många lag med.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.