Torsdag

Hej!

Får försöka hålla i bloggandet nu när jag det senaste dygnet lider av besöksrekord (tack vare mamma och faster förmodar jag).

Denna torsdag började med ett 2 h långt skatepass längs spåren i Spikbodarna. 10 fartlekar/impulser körde jag också för att hålla igång de få snabba muskelfibrer jag belönades med i det genetiska lotteriet.

Efter det så drog jag och Jenny till Jämtländska Matsalen där vi äter lunch under veckodagarna. Tyvärr saknades vår lunchkompis Karl-Johan då hann varit på äventyr i Drammen och sedan åkt vidare till Falun. Igår i Drammen bjöds det tyvärr inte på någon ”La Bomba” utan snarare ”No Bomba”. Nåväl, han levererar ju i skatesprint och förhoppningsvis hittar han även det mäktiga trycket i klassisk stil också.

Min skärmsläckare
Min skärmsläckare

I eftermiddag blev det ett lugnt och lätt löppass på 60 min med en avverkad sträcka på 10.5 km.

Lillsjön vid Lillänge. Här sprang jag mycket medan vi bodde på Östersunds camping.
Lillsjön vid Lillänge. Här sprang jag mycket medan vi bodde på Östersunds camping.
Här åkte vi under 3 h passet igår
Här åkte vi under 3 h passet igår

Imorgon blir det ett intervallpass med universitetet, Uusi har skrivit så här om det passet:

kl:09:00 Samling på ÖSK stadion för klassiskt utan stavar om man vill. kl:09:30 drar vi igång klassiska intervaller 3-4 minutare *8 med olika inslag. A2 med impulser, tröskel,max, utan stavar, enbart stakning.

Låter roligt! Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.