Vägg

Yo!

Ett enkelpass igår, skate. Började med att köra lite sprintstarter med Jenny på stadion. Jag är ingen king på sprint precis men jag skämmer väl inte bort mig i stakstarter. Tycker Jenny gjorde framsteg vilket i och för sig var omöjligt att inte uppnå, hennes sprintstarter har inte varit bra i år. Men, vi skymtar ljuset i mörkret!

När vätskebältet slår i går starten.
När vätskebältet slår i går starten.

img_20160207_124806.jpgimg_20160207_125019.jpg

Efter ett tag hamnade jag på hundspåret och så småningom utvecklades passet mot en kamp på liv och död (nästan). Väggen närmade sig och jag var riktigt snurrig i huvudet redan efter 1.30 h. Drog i mig en gel med koffein så jag kunde avsluta passet enligt plan.

Istället för att ”slösa” bort med att harva på i 2:ans växel hela vägen hem så körde jag utan stavar och utan ”kappor” på skatepjäxorna. Tillät inte mig själv att ta ett enda dåligt skär. Det lyckades såklart inte men jag hade i alla fall järnfokus på en uppgift. Lyckades hålla blodsockernivåerna inom rimliga nivåer och passet blev i slutändan ganska bra ändå.

Outfit on top.
Outfit on top.
Livräddaren
Livräddaren

Idag har jag också varit ut och snurrat på spårsystemen som Östersund bjuder på. Krävdes två omvallningar i dagens luriga väder som bjöd på lite olika förhållanden längs spåren. Lyssnade till en början på min favoritpodd, ”Institutet”, i P3. Efter drygt en timme åkte jag med några skidskyttar, bl.a. Tiio Söderhielm som även han har ett brinnande intresse för film och i synnerhet 80- och 90-talet. Tiden gick fort när man börjar prata om godingar som ”Demolition Man” (1993), ”RoboCop” (1987) och ”Predator” (1987). Varför görs det inte såna actionfilmer längre?

Mellan passen har jag självklart tittat på Vinterstudion och sändningen från Holmenkollen. Det mesta har väl redan sagts om det, tung svensk helg med slitna åkare som fått axla ansvaret för landslagets resultat under hela vintern. Grymt att kriga sig runt i alla fall. Tråkigare däremot är att Sverige i teorin kan gå i mål med 12 svenskar istället för åtta (startar inte ens med fullt lag på herrsidan?). Jag vet i alla fall att jag nästan hade dödat för en startplats (kanske för att komma sist, men ändå). Men vad vet jag, det kanske inte är lönt att prova något nytt namn.

demolition_man_1993_3-1
Demoliton Man! Från guldåldern, 80-talet och början av 90-talet.

Ikväll har jag gymmat. Gick väl bra. Imorgon blir det intervaller med universitetet, får se om någon fler dyker upp. Samma upplägg som i fredags men något kortare totaltid. Blir skoj!

Denna bild dök upp i mitt flöde då Facebook påminde mig om att det var tre år sedan bilden laddades upp. Kommer ihåg att jag halvtimmen innan nästan slagits med Lukas, jag var arg för att han plogade utför och han var arg för att jag var så kass på hög höjd. Fint minne!
Denna bild dök upp i mitt flöde då Facebook påminde mig om att det var tre år sedan bilden laddades upp. Kommer ihåg att jag halvtimmen innan nästan slagits med Lukas, jag var arg för att han plogade utför och han var arg för att jag var så kass på hög höjd. Fint minne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.